Me söimme tätä keitettyjen perunoiden kanssa. Voisihan sitä syödä vaikka keitetyn tumman pastan kanssa. Lisäksi oli vielä keitettyjä kasviksia (kruunusekoitus).

Mä taisin laittaa tähänkin tuoretta valkosipulia

4 annosta

  • 1 tl öljyä
  • 2 sipulia hienonnettuina
  • 1 prk pastakastiketta (raguletto)
  • 1 rkl kalafondia
  • 2 dl vettä
  • 1 tlk (150/185 g) tonnikalaa säilykettä veteen
  • 1 tlk (150/185 g) simpukkaa säilyke veteen TAI 1 tlk herkkusieniä
  • 1 rkl tuorejuustoa 2 % (valkosipuli tai pippuri)
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus chilijauhetta
  • 1 tl basilikaa kuivattu
  • 1 tl oreganoa kuivattu
  • (n. 1tl suolaa)
  1. Kuumenna öljy pinnoitetussa kattilassa tai kasarissa ja kuullota siinä hienonnetut sipulit
  2. Lisää pastakastike, kalafondi ja vesi. Hauduta 10-15 minuuttia.
  3. Lisää valutettu tonnikala, simpukat tai sienet, tuorejuusto ja mausteet. Hauduta vielä n. 5 minuuttia.