Me söimme tätä keitettyjen perunoiden kanssa. Voisihan sitä syödä vaikka keitetyn tumman pastan kanssa. Lisäksi oli vielä keitettyjä kasviksia (kruunusekoitus).
Mä taisin laittaa tähänkin tuoretta valkosipulia
4 annosta
- 1 tl öljyä
- 2 sipulia hienonnettuina
- 1 prk pastakastiketta (raguletto)
- 1 rkl kalafondia
- 2 dl vettä
- 1 tlk (150/185 g) tonnikalaa säilykettä veteen
- 1 tlk (150/185 g) simpukkaa säilyke veteen TAI 1 tlk herkkusieniä
- 1 rkl tuorejuustoa 2 % (valkosipuli tai pippuri)
- ripaus mustapippuria
- ripaus chilijauhetta
- 1 tl basilikaa kuivattu
- 1 tl oreganoa kuivattu
- (n. 1tl suolaa)
- Kuumenna öljy pinnoitetussa kattilassa tai kasarissa ja kuullota siinä hienonnetut sipulit
- Lisää pastakastike, kalafondi ja vesi. Hauduta 10-15 minuuttia.
- Lisää valutettu tonnikala, simpukat tai sienet, tuorejuusto ja mausteet. Hauduta vielä n. 5 minuuttia.
Kommentit