Tein kastikkeen kalkkunanakeista.

Nautimme keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

4 annosta

  • 1 pkt kalkkunanakkeja
  • 1 sipuli
  • 1 tl öljyä
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • ½ lihaliemikuutio
  • 1/4 tl maustepippurijauhetta tai musta
  • 2 dl vettä
  • 2 dl rasvatonta maitoa
  • 3 rkl maizena ruskeaa suurustetta
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl aromisuolaa
  1. Leikkaa nakit viipaleiksi. Hienonna sipuli ja kuullota kuutiot öljyssä pinnoitetussa paistokasarissa.
  2. Lisää joukkoon nakit ja paista niitä pari minuuttia sipulin kanssa. Lisää tomaattipyree ja freesaa hetki. Lisää vesi, maito ja mausteet.
  3. Kiehauta kastike koko ajan sekoittaen. Suurusta kastike ja anna hautua 5 minuuttia.