Tein kastikkeen kalkkunanakeista.
Nautimme keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.
4 annosta
- 1 pkt kalkkunanakkeja
- 1 sipuli
- 1 tl öljyä
- 1 rkl tomaattipyreetä
- ½ lihaliemikuutio
- 1/4 tl maustepippurijauhetta tai musta
- 2 dl vettä
- 2 dl rasvatonta maitoa
- 3 rkl maizena ruskeaa suurustetta
- ½ tl suolaa
- ½ tl aromisuolaa
- Leikkaa nakit viipaleiksi. Hienonna sipuli ja kuullota kuutiot öljyssä pinnoitetussa paistokasarissa.
- Lisää joukkoon nakit ja paista niitä pari minuuttia sipulin kanssa. Lisää tomaattipyree ja freesaa hetki. Lisää vesi, maito ja mausteet.
- Kiehauta kastike koko ajan sekoittaen. Suurusta kastike ja anna hautua 5 minuuttia.
Kommentit